Наші телефони:
+38 (066) 474-15-40
Графік роботи:
пн-пт: 09:00-18:00
сб: 10:00-16:00
Гід по святковим подарункам
Святковий шопінг ідеї подарунків для сім'ї, друзів і всіх тих, про кого ви дбаєте!
Святкове полювання за подарунками почалася. Ми підібрали список ідей, для вашого натхнення.

Будь то батьки, брати і сестри, друзі або значущі люди, подарунок для людини, у яких є все, можуть бути нудними! Але у нас є щось унікальне для всіх, особливо коли мова йде про дизайн будинку - це подарунок, який дарується цілий рік!

Для тих, хто цінує справжню розкіш і ексклюзивні враження, нижче ми привели наш вибір від Family Home:

Для зручності.

Зручні подарунки найкращі! Серйозно, нічого так не говорить про Різдво, як тепла ковдра або плед.
В'язаний плед - покривало ERGUVAN http://family-home.com.ua/products/gelin_home_vyazannyj_pled_erguvan__lila_lilovyj/1503011
Пледи зігріють будь-яку кімнату в вашому домі, а покривала - необхідна річ для кожного ліжка.

 Догляд за шкірою

Різдвяні канікули - це ідеальний час, щоб подбати про себе.
Для любителя красоти можно подарувати високоякісні засоби по догляду за шкірою, такі як очищаючі засоби, тоніки, лосьйони або сироватки, є справжніми інвестиціями в майбутнє. Наприклад, вибір формули, яка підвищує вироблення колагену під час сну - кращий подарунок для забезпечення сяючої шкіри щоранку.

Піжама

Комфортні і стильні піжамні набори в яких ви будете почувати себе ще більш розслаблюючими і спокусливими, змусять вас поспішати додому, особливо в кінці довгого дня.
Для любителів лаунж-одягу спробуйте запропонувати їм розкішні піжами, що відповідають їх стилю. Наприклад бавовняні, мереживні або кашемірові піжами - будь-які зручні варіанти. А також шовковий халат або кімоно можуть стати відмінним подарунком.

Хороший сон

Якісні комплекти постільної білизни - самий затишний подарунок для всіх. Є багато способів доповнити і застелити ліжко в преміальний текстиль, роблячи сон, гідний мрії.
Постільна білизна Yeni ARMA -http://family-home.com.ua/products/postelnoe_bele_yeni_arma_/1401035

Красиві кімнатні рослини відмінний подарунок

Іноді ідеальний подарунок для когось дуже простий! Наприклад, кімнатні рослини є не тільки прекрасним доповненням до будь-якого дому, але також очищають і покращують якість повітря.
Це особливо важливо в осінній і зимовий період, оскільки ми схильні проводити більше часу в приміщенні, оскільки рослини природним чином видаляють повсякденні хімічні речовини, накопившихся в меблях, килимах та інших звичайних побутових предметах. Для подарунка виберіть красиву вазу.

Аромати і ароматичні свічки

 Немає нічого більш гостинного, ніж сезонна ароматична свічка.
Кориця, сосна або ягоди є найпопулярнішими святковими запахами, але також доступні нескінченні альтернативи, які задовольнять будь-який смак.

Декоративні пподушкі

Для одержимого дизайном інтер'єру декоративні подушки - ідеальний подарунок для створення затишку. Ці подушки прикрасять весь інтер'єр вашої кімнати.
Декоративні подушки MOROCCO GREEN -http://family-home.com.ua/products/dekorativnye_podushki_morocco_green/1008017

Цей аксесуар додає кольору, текстури і розкіш в будь-який простір.

Family Home пропонує колекцію ідеально упакованих предметів першої необхідності. Додайте їх до свого списку побажань зараз!

Щасливих свят! Поділіться цими ідеями з друзями і сім'єю!

Family Home - Ваш ключ до комфортного життя!